Trucs en Spelcodes: Manor Lords (PC)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Manor Lords voor PC.

Inleiding

Manor Lords: Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde trucspagina van Manor Lords. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden, dit is een site die volledig is gewijd aan trucs en walkthroughs voor videospellen.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Manor Lords is een middeleeuws strategiespel met diepgaande stadsbouw, grootschalige tactische gevechten en complexe economische en sociale simulaties.Heers over uw land als een middeleeuwse heer.De seizoenen gaan voorbij, het klimaat verandert en steden komen op en neer.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Manor Lords sinds 01/01/2023, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Manor Lords (PC): Onbeperkt eten en speelsnelheid.

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar! Een Trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kunt ontgrendelen.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Manor Lords zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Manor Lords (0.5.1.1 / +0)
  • Bevries de uitdagingstimer
    Onbeperkt eten Build biedt middelen
    Snelheid van spelen
    Bewerken: Invloed
    Bewerken: Kings Favor
    Wijziging: echte jaarlijkse vergoeding
Cherri Andrea640360