File not Found: ../apocanow.it/dtmlampmobile/trucchi_related.html󾠊 Trucs en Codes van Surviving the Abyss • Apocanow.nl

Surviving the Abyss: Trucs en Codes

De pagina gewijd aan de trucs van Surviving the Abyss (PC). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Surviving the Abyss. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Surviving the Abyss, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Aarde, 1976. De Koude Oorlog is in volle gang en je hebt de taak gekregen om een ​​diepzee-onderzoeksfaciliteit te bouwen en te beheren die werkt aan het perfectioneren en bewapenen van het klonen van mensen.Overleef tegen alle verwachtingen in in de meedogenloze afgrond met behoud van zuurstof, energie , voedsel en nog veel meer om je bemanning in leven te houden. Ontdek en ontgin hulpbronnen voor constructie, verlicht je weg in het donker, verken en breid uit in je omgeving om je zoektocht vooruit te helpen. Leg de flora en fauna vast die divers en zeer aangepast is aan de afgrond, maar pas op: de duisternis verbergt onverwachte verschrikkingen, en alleen het licht houdt ze op afstand.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Surviving the Abyss sinds 17/01/2023, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar! Een Trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kunt ontgrendelen.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Surviving the Abyss zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Surviving the Abyss
Trainer 0.1.4.2 / +0
Onbeperkte zuurstof
Onbeperkte kracht
Geen honger
Onbeperkt eten
Onbeperkt schroot
Onbeperkt beton
Onbeperkt kwartsglas
Onbeperkt ijzer
Onbeperkt kolen
Onbeperkt aluminium
Onbeperkte wetenschapspunten
Snelle opbouw
Onbeperkte gebouwintegriteit
Onbeperkte zuurstof voor de bemanning
Schakel de ontwikkelaarsconsole in
Crew God-modus
Plaats gebouwen op donkere plaatsen
Snelle reparatie
Bouw God-modus
Spelsnelheid
Cherri Andrea640360