File not Found: ../apocanow.it/dtmlampmobile/trucchi_related.html󾠊 Trucs en Codes van Tortuga - A Pirate's Tale • Apocanow.nl

Tortuga - A Pirate's Tale: Trucs en Codes

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Tortuga - A Pirate's Tale voor PC.

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Tortuga - A Pirate's Tale! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Het doel is om het eiland te verkennen en al het fruit te verzamelen zonder dood te gaan.Je moet perfect zijn en dat is bijna onmogelijk.Je moet precies zijn en dat is heel moeilijk.Je moet veel geduld hebben en het is een uitdaging.Maar hij werkt zeker hard.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Tortuga - A Pirate's Tale sinds 14/01/2021, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Zou je veel trucs willen voor Tortuga - A Pirate's Tale die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die beschikbaar is op deze site onderaan de pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kan je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kan krijgen.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Tortuga - A Pirate's Tale zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Tortuga - A Pirate's Tale
Trainer 0_1_46268 V2 / +0
Gamesnelheid

Bewerken: geld

Bewerk: graan

Bewerk: fruit

Bewerk: hout

Bewerk: brood

Bewerk: suiker

Bewerk: Rum

Bewerken: hennep

Bewerken: Touwen

Bewerk: tube

Bewerk: Doek

Bewerken: tabak

Bewerk: koffie

Bewerk: Cacao

Bewerk: Grog

Bewerk: ballen

Bewerken: Hulpmiddelen

Bewerken: kruiden

Wijziging: art

Bewerk: zuurkool

Bewerken: buskruit

Bewerken: Levertraan

Bewerken: tabakspijp

Bewerken: gezouten vlees

Bewerk: gedroogde vis

Bewerken: rond schot

Bewerk: prothese

Bewerken: juwelen
Cherri Andrea640360