Trucs en Spelcodes: No One Survived (PC)

De pagina gewijd aan de trucs van No One Survived (PC). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

No One Survived: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van No One Survived. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op No One Survived, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Dit is een multiplayer coöperatieve open-wereld survival sandbox-game, waarin jij en je vrienden voorraden moeten vinden en schuilplaatsen moeten bouwen in deze wereld.Je moet te allen tijde de staat van de behoeften van je personage in de gaten houden, een slechte staat kan tot de dood leiden.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op No One Survived sinds 14/01/2023, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor No One Survived (PC): God-modus en onbeperkte gezondheid en uithoudingsvermogen.

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar! Een Trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kunt ontgrendelen.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van No One Survived zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina No One Survived (0.0.2.9 / +0)
  • God modus
    Onbeperkte gezondheid
    Onbeperkte weerstand
    Maximaal koolhydraten
    Maximale hygiëne
    Maximale weerstand
    Maximaal eiwit
    Geen dorst
    Maximaal antilichaam
    Hoogste mentaliteit
    Verhoogt de snelheid van de speler
    Verlaagt de snelheid van de speler
    Stel de normale spelersnelheid in
    Verhoogt de hoogte van de sprong
    Verlaag de hoogte van de sprong
    Stel de normale spronghoogte in
    Zwaartekracht verminderen
    Verhoogt de zwaartekracht
    Stel normale zwaartekracht in
    Verlaagt de snelheid van de vijand
    Verhoogt de snelheid van de vijand
    Bevries vijanden
    Stel de normale snelheid van de vijand in
    Locatie opslaan
    Locatie resetten
    Spelsnelheid
Cherri Andrea640360