Trucs en Spelcodes: Pocket Stables (PC)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Pocket Stables voor PC, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Pocket Stables: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van Pocket Stables. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Beheer een ranch terwijl je je renpaarden traint om te racen voor een Triple Crown.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Pocket Stables (PC): Spelsnelheid en tijdslot.

We hebben ook een trainer gevonden voor dit spel. Met dit computerprogramma kan je trucs aan het spel toevoegen die je op geen enkele andere manier kon krijgen en kan je deze tijdens het spelen activeren.

Voor jullie hebben we ook de lijst met de Achievements van dit spel beschikbaar gemaakt, met een automatisch vertaalde uitleg over hoe je ze kunt ontgrendelen.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Steam doelen

Trucs Pocket Stables:
Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: Pocket Stables

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Pocket Stables zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Pocket Stables (2.17 / +0)
Cherri Andrea640360