File not Found: ../apocanow.it/dtmlampmobile/trucchi_related.html󾠊 Trucs en Codes van Kerbal Space Program 2 • Apocanow.nl

Kerbal Space Program 2: Trucs en Codes

Trucs, Codes en Geheimen voor Kerbal Space Program 2 op PC. Bijvoorbeeld: Onbeperkte elektriciteit en brandstof en spelsnelheid.

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor Kerbal Space Program 2!

Inleiding en Verhaal van het Spel

Kerbal Space Program 2 is het vervolg op het veelgeprezen ruimtevluchtsimulatiespel Kerbal Space Program.Betreed de volgende generatie ruimteavontuur met nieuwe mechanica, verbluffende graphics, volledig opnieuw ontworpen gebruikersinterface en kaart, en nieuwe omgevingen om te verkennen.

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 24/01/2023, de datum waarop Kerbal Space Program 2 werd gepubliceerd.

Zou je veel trucs willen voor Kerbal Space Program 2 die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die beschikbaar is op deze site onderaan de pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kan je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kan krijgen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Kerbal Space Program 2 zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Kerbal Space Program 2
Trainer ORIGINAL / +0
Schakel aerodynamica uit
Schakelt de zwaartekracht uit
Schakelt thermodynamica uit
Negeer de maximale temperatuur
Onbeperkte elektriciteit
Onbeperkte brandstof
Geen ongevalschade
Onbreekbare gewrichten
Onbreekbare onderdelen
Spelsnelheid
Cherri Andrea640360