Trucs en Spelcodes: The Legend of Zelda: Breath of the Wild (SWITCH / WII U)

Geheime items en Verborgen Schatten en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan The Legend of Zelda: Breath of the Wild voor SWITCH / WII U.

Inleiding

The Legend of Zelda: Breath of the Wild: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild!

Het is misschien niet alles! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen je materiaal graag toevoegen aan het bestaande.

Het negeren van alles wat je wist van de games van Legend of Zelda. Spring in een wereld van exploratie en avontuur in The Legend of Zelda: Adem van het Wild. Reizen door velden, bossen en bergen te ontdekken wat is er gebeurd met de verwoeste wereld van Hyrule in dit avontuur open-wereld.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op The Legend of Zelda: Breath of the Wild sinds 03/03/2017, op de consoles SWITCH / WII U. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild (SWITCH / WII U): Geheime items en Verborgen Schatten.

Voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild hebben we ook de walkthrough van het spel beschikbaar. Je kan een verzameling video's op YouTube vinden die, als je ze samen neemt, je in staat stelt om het einde van het spel te bereiken, dit op de pagina van de walkthrough van The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360