Trucs en Spelcodes: Archmage Rises (PC)

De pagina gewijd aan de trucs van Archmage Rises (PC). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Archmage Rises: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Archmage Rises. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Archmage Rises, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

Ervaar de vrijheid die normaal gesproken alleen te vinden is in een tabletop-RPG.Aangedreven door magie, creëer je je eigen verhaal en ervaar je de echte gevolgen van de beslissingen die je neemt.Je zult de redder van de wereld zijn...of zijn vernietiger?De keuze is aan jou.

Dit spel is uitgebracht op 24/03/2023 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor PC. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Archmage Rises is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Archmage Rises (PC): Eindeloos gezond verstand en geen terugslag.

De Trainer voor Archmage Rises is ook beschikbaar. Een trainer is een programma dat tijdens de uitvoering van het spel trucs toevoegt. Onderaan de pagina staat een lijst met trucs die je met dit programma kunt ontgrendelen.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Archmage Rises zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Archmage Rises (ORIGINAL / +0)
 • Onkwetsbaar
  Onbeperkte gezondheid
  Onbeperkte energie
  Geen moeite
  Geen honger
  Geen dorst
  Onbeperkte gezondheidszorg
  Onbeperkt AP
  Houd je lichaamstemperatuur op 36°C
  Onbeperkt bloedvolume
  Super snelheid van beweging
  Onbeperkte munitie
  Niet bijvullen
  Onbeperkte duur van het wapen
  Superwapenschade
  Supersterke wapens
  Super wapenbereik van vuur
  Geen schietgeluid van het wapen
  Super kogelsnelheidswapen
  Geen terugslag
  Vuurbereik superwapen
  Geen vastlopen van wapens
  Spelsnelheid
  Bewerken: aantrekkingspunt van het personage
  Bewerken: karaktervaardigheidspunt
  Bewerken: karaktervoordeelpunt
Cherri Andrea640360