Trucs en Spelcodes: Dead Cells: Return to Castlevania (PC)

Geen vastlopen en wapenaanpassing - karaktervaardigheidspunt en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan Dead Cells: Return to Castlevania voor PC.

Inleiding

Dead Cells: Return to Castlevania: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Dead Cells: Return to Castlevania. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Dead Cells: Return to Castlevania, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Het is misschien niet alles! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen je materiaal graag toevoegen aan het bestaande.

Vecht je een weg door de eeuwenoude gangen van Dracula's kasteel in deze uitbreiding van de veelgeprezen roguelite-actiegame Dead Cells.Werk samen met Richter Belmont &Alucard en hanteer de iconische wapens van Castlevania tegen hordes monsters om de troonzaal van de Heer van het Duister zelf te bereiken...

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Dead Cells: Return to Castlevania sinds 06/02/2023, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Dead Cells: Return to Castlevania (PC): Geen vastlopen en wapenaanpassing - karaktervaardigheidspunt.

We kunnen je daarenboven ook de Trainer voor dit spel aanbieden. Op een speciale toegewijde pagina kun je de Trainer van Dead Cells: Return to Castlevania downloaden, waarmee je nieuwe trucs kan ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Dead Cells: Return to Castlevania zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Dead Cells: Return to Castlevania (ORIGINAL / +0)
  • Onkwetsbaar
    Onbeperkte gezondheid
    Onbeperkte energie
    Geen moeite
    Geen honger
    Geen dorst
    Onbeperkte gezondheidszorg
    Onbeperkt AP
    Houd je lichaamstemperatuur op 36°C
    Onbeperkt bloedvolume
    Super snelheid van beweging
    Onbeperkte munitie
    Niet bijvullen
    Onbeperkte duur van het wapen
    Superwapenschade
    Supersterke wapens
    Super wapenbereik van vuur
    Geen schietgeluid van het wapen
    Super kogelsnelheidswapen
    Geen terugslag
    Vuurbereik superwapen
    Geen vastlopen van wapens
    Spelsnelheid
    Bewerken: aantrekkingspunt van het personage
    Bewerken: karaktervaardigheidspunt
    Bewerken: karaktervoordeelpunt
Cherri Andrea640360