File not Found: ../apocanow.it/dtmlampmobile/trucchi_related.html󾠊 Trucs en Codes van Dead Cells: Return to Castlevania • Apocanow.nl

Dead Cells: Return to Castlevania: Trucs en Codes

Geen vastlopen en wapenaanpassing - karaktervaardigheidspunt en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan Dead Cells: Return to Castlevania voor PC.

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Dead Cells: Return to Castlevania. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Dead Cells: Return to Castlevania, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Vecht je een weg door de eeuwenoude gangen van Dracula's kasteel in deze uitbreiding van de veelgeprezen roguelite-actiegame Dead Cells.Werk samen met Richter Belmont &Alucard en hanteer de iconische wapens van Castlevania tegen hordes monsters om de troonzaal van de Heer van het Duister zelf te bereiken...

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Dead Cells: Return to Castlevania sinds 06/02/2023, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

We kunnen je daarenboven ook de Trainer voor dit spel aanbieden. Op een speciale toegewijde pagina kun je de Trainer van Dead Cells: Return to Castlevania downloaden, waarmee je nieuwe trucs kan ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Dead Cells: Return to Castlevania zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Dead Cells: Return to Castlevania
Trainer ORIGINAL / +0
Onkwetsbaar
Onbeperkte gezondheid
Onbeperkte energie
Geen moeite
Geen honger
Geen dorst
Onbeperkte gezondheidszorg
Onbeperkt AP
Houd je lichaamstemperatuur op 36°C
Onbeperkt bloedvolume
Super snelheid van beweging
Onbeperkte munitie
Niet bijvullen
Onbeperkte duur van het wapen
Superwapenschade
Supersterke wapens
Super wapenbereik van vuur
Geen schietgeluid van het wapen
Super kogelsnelheidswapen
Geen terugslag
Vuurbereik superwapen
Geen vastlopen van wapens
Spelsnelheid
Bewerken: aantrekkingspunt van het personage
Bewerken: karaktervaardigheidspunt
Bewerken: karaktervoordeelpunt
Cherri Andrea640360