Trucs en Spelcodes: TFM: The First Men (PC)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor TFM: The First Men (PC).

Inleiding

TFM: The First Men: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel TFM: The First Men en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Een strategische simulator gebaseerd op de verhalen van de eerste mannen.Eindeloze mogelijkheden wachten op je Adam en Eva terwijl ze aan dit intergenerationele avontuur beginnen.Hoe zal hun toekomst zijn?

Dit spel is uitgebracht op 02/10/2022 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor PC. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop TFM: The First Men is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor TFM: The First Men (PC): Mod: prairiezaad en mod: munt.

Wil je veel trucs en wil je dat ze effectief zijn? Dan moet je de Trainer van TFM: The First Men proberen die beschikbaar is op deze site. Download hem en voer hem uit terwijl je speelt: het zal je toelaten nieuwe trucs te ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van TFM: The First Men zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina TFM: The First Men (ORIGINAL / +0)
 • Onbeperkt stuk steen
  Onbeperkt boomstam
  Onbeperkte klei
  Onbeperkte collectie fruit
  Verkoop van onbeperkt impregneren
  Onbeperkt graszaad
  onbeperkte munten
  Onbeperkte geïmproviseerde club
  Spelsnelheid
  Bewerken: stuk steen
  Bewerk: boomstam
  Bewerken: Klei
  Bewerken: fruit verzamelen
  Bewerken: Bevruchting Hallo
  Bewerken: Prairiezaden
  Bewerken: munt
  Bewerk: Club Impromptu
Cherri Andrea640360