Trucs en Spelcodes: Retchid (PC)

en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan Retchid voor PC.

Inleiding

Retchid: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van Retchid. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Jij bent een TEC-ingenieur van de aarde die de opdracht heeft gekregen om gevoelige gegevens van de TEC-mijnfaciliteit op Titan op te halen en terug te sturen.Bij aankomst ontdek je dat de faciliteit is binnengevallen door wezens uit een ander rijk.Confronteer deze gruwelijkheden terwijl je je missie voltooit en aan Titan ontsnapt.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Retchid (PC).

De Trainer voor Retchid is ook beschikbaar. Een trainer is een programma dat tijdens de uitvoering van het spel trucs toevoegt. Onderaan de pagina staat een lijst met trucs die je met dit programma kunt ontgrendelen.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Retchid zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Retchid ( / +0)
Cherri Andrea640360