Trucs en Spelcodes: Kingpin: Reloaded (PC)

Leer de trucs van Kingpin: Reloaded en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Kingpin: Reloaded: Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde trucspagina van Kingpin: Reloaded. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden, dit is een site die volledig is gewijd aan trucs en walkthroughs voor videospellen.

Kent u andere trucs of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen de pagina dan ook graag bijwerken met de inhoud van het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Kingpin: Reloaded is een verbeterde heruitgave van het klassieke wraakverhaal.Neem de leiding over een straatbende en geef je rekruten de opdracht om aan te vallen, zichzelf te verdedigen en in een aantal kluizen in te breken om het benodigde geld te verzamelen.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Kingpin: Reloaded sinds 05/12/2023, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Kingpin: Reloaded (PC): Super schade en super sprong.

De Trainer voor Kingpin: Reloaded is ook beschikbaar. Een trainer is een programma dat tijdens de uitvoering van het spel trucs toevoegt. Onderaan de pagina staat een lijst met trucs die je met dit programma kunt ontgrendelen.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Kingpin: Reloaded zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Kingpin: Reloaded (HF / +6)
  • Onkwetsbaar
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Onbeperkte financiële beschikbaarheid
  • Geen opladen
  • Supersprong
  • Superschade
  • Edit: Spelsnelheid
Cherri Andrea640360