Trucs en Spelcodes: Sail Forth (PC)

Zoveel trucs zoals Bewerken: maximale gezondheid en bewerken: maximale snelheid voor Sail Forth (PC). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

Sail Forth: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Sail Forth! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Kent u andere trucs of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen de pagina dan ook graag bijwerken met de inhoud van het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Trotseer de oceaan en vind de sleutel tot het mysterieuze verleden van de planeet met een vloot aanpasbare schepen.Sluit vriendschap met vissen om je bemanning uit te breiden, versla piraten en plan je reis in een steeds groter wordende waterwereld.Beantwoord jij de roep van Avontuur?

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 21/12/2022. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Sail Forth (PC): Bewerken: maximale gezondheid en bewerken: maximale snelheid.

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar! Een Trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kunt ontgrendelen.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Sail Forth zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Sail Forth (1.3.4 / +8)
  • Onbeperkt scheepsromp
  • Edit: goud of hout
  • Wijziging: huidige maximale bereik van het wapen
  • Edit: Schakel de stroom in
  • Edit: rijkracht
  • Edit: Maximaal gewicht
  • Edit: maximale snelheid
  • Bewerken: maximale gezondheid
  • Edit: huidige gezondheid
Cherri Andrea640360