Trucs en Spelcodes: Tamer Vale (PC)

Trucs, Codes en Geheimen voor Tamer Vale op PC. Bijvoorbeeld: Oneindige superschade en MP.

Inleiding

Tamer Vale: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Tamer Vale verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

Tamer Vale is een turn-based kaartspel waarin een collectief van elvenheldinnen, bekend als Tamers, voorbij de veiligheid van hun verborgen vallei reist om bronnen van corruptie in het land te vinden en te confronteren en het weer in balans te brengen met behulp van hun speciale rituelen. .!

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Tamer Vale (PC): Oneindige superschade en MP.

Daarnaast kunt u voor Tamer Vale ook een promotrainer van derden downloaden. Als het samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je met deze trainer trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Tamer Vale zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Tamer Vale (1.7.3 / +13)
Cherri Andrea640360