Trucs en Spelcodes: Lysfanga (PC)

Zoveel trucs zoals De tijd in de arena is onoverwinnelijk en oneindig voor Lysfanga (PC). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

Lysfanga: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Lysfanga! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Het lot van uw koninkrijk hangt van u af... van u... en van u.Draai de tijd terug om klonen uit je verleden te maken en vecht met een eigen leger.Word een legioen en zegevier over hordes monsters om Antala te redden in dit tactische hack-and-slash-spel.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Lysfanga sinds 13/02/2024, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Lysfanga (PC): De tijd in de arena is onoverwinnelijk en oneindig.

In de volgende walkthroughspagina van Lysfanga kan je de verzameling video's zien die op YouTube zijn aangegemaakt en die we hebben gekozen om je stap voor stap de voltooiing van dit spel te laten zien. Dankzij deze zul je in staat zijn om de blokkades te overwinnen en ook te begrijpen hoe een professional speelt om te leren.

De Trainer voor Lysfanga is ook beschikbaar. Een trainer is een programma dat tijdens de uitvoering van het spel trucs toevoegt. Onderaan de pagina staat een lijst met trucs die je met dit programma kunt ontgrendelen.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Lysfanga zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Lysfanga (ORIGINAL / +5)
  • Onoverwinnelijk
  • Onbeperkte rust
  • Snelle cooldowns
  • Onbeperkte arenatijd
  • Zwakke vijanden
  • Tweelingen genezen niet
Cherri Andrea640360