Trucs en Spelcodes: Gone Rogue (PC)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor Gone Rogue (PC).

Inleiding

Gone Rogue: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Gone Rogue! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Gone Rogue is een tactische stealthgame met RPG-elementen.Stap in de schoenen van een dief uit de sloppenwijken van de stad.Verstop je in de schaduw, glip onopgemerkt langs vijanden, glip langs gesloten deuren en loop weg met een rijke buit.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 01/03/2023. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Gone Rogue (PC): Super bewegingssnelheid en spelsnelheid.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de walkthrough van dit spel aanbieden! Raadpleeg de walkthrough van Gone Rogue van apocanow, of een selectie van YouTube-video's die speciaal door derden zijn gemaakt om alle andere spelers te begeleiden bij het voltooien van het spel. Walkthroughs zijn ook vaak nuttig voor het voltooien van de Doelstellingen en Trofeeën.

We hebben ook een trainer gevonden voor dit spel. Met dit computerprogramma kan je trucs aan het spel toevoegen die je op geen enkele andere manier kon krijgen en kan je deze tijdens het spelen activeren.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Gone Rogue zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Gone Rogue (ORIGINAL / +4)
  • Onkwetsbaar (Ghost-modus)
  • Supersnelheid van beweging
  • Gamesnelheid
  • Edit: geld
  • Edit: Maximaal gewicht
Cherri Andrea640360