Trucs en Spelcodes: The Thaumaturge (PC)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor The Thaumaturge (PC).

Inleiding

The Thaumaturge: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van The Thaumaturge. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

The Thaumaturge is een verhaalgedreven rollenspel met moreel dubbelzinnige keuzes, dat zich afspeelt in de cultureel diverse wereld van Warschau aan het begin van de 20e eeuw.In deze wereld zijn er genezers: esoterische wezens die alleen wonderdoeners werkelijk kunnen waarnemen en voor hun behoeften kunnen gebruiken.

The Thaumaturge is gepubliceerd op 04/03/2024 voor PC. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor The Thaumaturge (PC): Beweeg hoger en oneindige ervaring.

Beschikbaar op deze site is ook de walkthrough van The Thaumaturge: een videogids die is samengesteld uit video's die op YouTube zijn te vinden, leid je van het begin tot het einde van het spel en vaak ook door de geheimen en verzamelobjecten in het spel. Je kan dit allemaal vinden op onze officiële pagina gewijd aan de walkthrough van The Thaumaturge

The Thaumaturge heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je deze downloadt en uitvoert terwijl je speelt, kun je nieuwe functies krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van The Thaumaturge zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina The Thaumaturge (13635664 / +29)
Cherri Andrea640360