File not Found: ../apocanow.it/dtmlampmobile/trucchi_related.html󾠊 Trucs en Codes van The Legend of Legacy HD • Apocanow.nl

The Legend of Legacy HD: Trucs en Codes

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor The Legend of Legacy HD (PC).

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van The Legend of Legacy HD. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Inleiding en Verhaal van het Spel

RPG-fans zijn blij als de fantasyklassieker Legend of Legacy wordt geremasterd in HD en debuteert op Steam!

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

We beschikken ook over de walkthrough van The Legend of Legacy HD! Op onze pagina gewijd aan de walkthrough van The Legend of Legacy HD zal je een videogids vinden die je alle stappen laat zien om het spel te voltooien.

Zou je veel trucs willen voor The Legend of Legacy HD die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die beschikbaar is op deze site onderaan de pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kan je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kan krijgen.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van The Legend of Legacy HD zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
The Legend of Legacy HD
Trainer ORIGINAL / +8
Onbeperkte PK
Onbeperkt PS
Onoverwinnelijk
Superschade
Maximaal geld
Geef van elk item één cadeau
Geen vergadering
Gamesnelheid
Edit: Totale speeltijd gestart
Cherri Andrea640360