File not Found: ../apocanow.it/dtmlampmobile/trucchi_related.html󾠊 Trucs en Codes van Ender Magnolia: Bloom in the mist • Apocanow.nl

Ender Magnolia: Bloom in the mist: Trucs en Codes

De pagina gewijd aan de trucs van Ender Magnolia: Bloom in the mist (PC). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van Ender Magnolia: Bloom in the mist. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Tientallen jaren na ENDER LILIES dwalen homunculi, kunstmatige levens, als een gek door een afbrokkelende wereld.In deze metroidvania RPG verken je prachtige en wrede plekken, waarbij je samen met je metgezellen krachtige vijanden tegenkomt.Wat staat je te wachten aan het einde van deze zoektocht naar verlossing voor mensen en homunculi?

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Beschikbaar op deze site is ook de walkthrough van Ender Magnolia: Bloom in the mist: een videogids die is samengesteld uit video's die op YouTube zijn te vinden, leid je van het begin tot het einde van het spel en vaak ook door de geheimen en verzamelobjecten in het spel. Je kan dit allemaal vinden op onze officiële pagina gewijd aan de walkthrough van Ender Magnolia: Bloom in the mist

We kunnen je daarenboven ook de Trainer voor dit spel aanbieden. Op een speciale toegewijde pagina kun je de Trainer van Ender Magnolia: Bloom in the mist downloaden, waarmee je nieuwe trucs kan ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Ender Magnolia: Bloom in the mist zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Ender Magnolia: Bloom in the mist
Trainer 0.5.1 / +12
God modus
Ongelimiteerde gezondheid
Onbeperkte sprongen
Snelle cooldowns voor vaardigheden
Superschade
Onbeperkt geneeskrachtig water
Gemakkelijke verbetering
Gemakkelijk ambacht
Onbeperkte goederen
Onbeperkt aantal relikwieën voor apparatuur
Gamesnelheid
Edit: niveau
Bewerking: XP
Cherri Andrea640360