Trucs en Spelcodes: Sons of Valhalla (PC)

De pagina gewijd aan de trucs van Sons of Valhalla (PC). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Sons of Valhalla: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Sons of Valhalla verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

Sons of Valhalla is een vecht- en basisbouwspel dat zich afspeelt in het Vikingtijdperk.Bouw forten en beleger vijandelijke bolwerken, verzamel krijgers, ga aan boord van drekars en neem deel aan veldslagen terwijl je Engeland overvalt en verovert.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Sons of Valhalla (PC): Bewerken: Maximaliseer meer projectielen en Bewerken: Oneindige hulpbronnen (ingesteld op 1 of 0).

De Trainer voor Sons of Valhalla is ook beschikbaar. Een trainer is een programma dat tijdens de uitvoering van het spel trucs toevoegt. Onderaan de pagina staat een lijst met trucs die je met dit programma kunt ontgrendelen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Sons of Valhalla zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Sons of Valhalla (1.0.11 / +7)
  • Super snelheid
  • Wijziging: onbeperkte bronnen (ingesteld op 1 of 0)
  • Edit: Mega Hero (ingesteld op 1 of 0)
  • Wijziging: Kaartfoutopsporingsmodus (ingesteld op 1 of 0)
  • Wijziging: Raya-foutopsporingsmodus (ingesteld op 1 of 0)
  • Edit: maximale pijlen
  • Edit: Max Boulders
  • Bewerken: Maximaliseer meer projectielen
Cherri Andrea640360