Trucs en Spelcodes: Homeworld 3 (PC)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor Homeworld 3 (PC).

Inleiding

Homeworld 3: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van Homeworld 3. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Tactisch, mooi en werkelijk uniek: de bekroonde real-time strategiegame van Game of the Year keert terug met Homeworld 3. Neem de controle over en vecht tegen je vloot in een verbluffende driedimensionale ruimte terwijl je geniet van een veelgeprezen verhaal op galactische schaal.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Homeworld 3 sinds 13/05/2024, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Homeworld 3 (PC): Snel zoeken en spelsnelheid.

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar! Een Trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kunt ontgrendelen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Homeworld 3 zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Homeworld 3 (05-11-2024 / +5)
  • Kredieten voor megaschepen
  • Sterkere vloot
  • Zwakke vijandelijke vloot
  • Snelzoeken
  • Snelle schepen
  • Gamesnelheid
Cherri Andrea640360