Zombie Gunship Survival: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Zombie Gunship Survival (IPHONE / ANDROID)

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van Zombie Gunship Survival. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

Inleiding en Verhaal van het Spel

DE OPVOLGER VAN DE BEROEMDE EN GELIEFDE ZOMBIE GUNSHIP! Ontdek de kracht van het vuur van het vliegtuig een AC-130 en vernietig de zombies in deze griezelig shooter. Na een verwoestende openbaring, u hebt de taak van de verdediging van de mensheid vanaf de hoogten van de hemel als u het bouwen van een basis op de grond te verdedigen tegen de ondoden. De graphics zijn genezen in een van de minima details en een authentieke wapens, het lot van de mensheid ligt in jouw handen!

Zombie Gunship Survival is gepubliceerd op 24/05/2017 voor IPHONE / ANDROID. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Zombie Gunship Survival: deze cheats en de strategieën zullen je toelaten het einde van het spel te bereiken zonder enig probleem en om het even welk obstakel te overwinnen. Je vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan de trucs van Zombie Gunship Survival

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6

Deel 7

Cherri Andrea640360