Walkthrough van Yonder: The Cloud Catcher Chronicles voor PC / PS4 / SWITCH

Walkthrough en gids van Yonder: The Cloud Catcher Chronicles tot PC / PS4 / SWITCH waaronder Levitatie, de Handel, en het Smeden Gemakkelijk.
Yonder: The Cloud Catcher Chronicles: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de walkthrough en de complete gids van Yonder: The Cloud Catcher Chronicles. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Yonder: The Cloud Catcher Chronicles, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trainers en Achievements.

Als u denkt dat u iets heeft dat u aan het artikel wilt toevoegen, stel dan gerust voor om contact op te nemen en we zullen graag alles hier in dit artikel publiceren.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC / PS4 / SWITCH. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / SWITCH of sinds het spel is uitgebracht.

We hebben ook de trucs van Yonder: The Cloud Catcher Chronicles beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Yonder: The Cloud Catcher Chronicles zal je codes en ontgrendelaars vinden om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aankomen.

Een lawine van trucs voor jou dankzij de trainer van , te downloaden op de juiste pagina! Een Trainer is een programma waarmee je het spel op een veilige manier kunt aanpassen door trucs toe te voegen die voorheen niet bestonden. Je vind alle aanwijzingen over hoe je naar de pagina moet gaan, verder onderaan!

We hebben bovendien ook de lijst met de Achievements voor je verzameld, beschikbaar op de truccen-pagina van dit spel, met daarbij een kleine vertaalde uitleg over hoe je ze kunt bekomen.

De inleiding is voorbij. Hier is de walkthrough voor dit spel, verdeeld in één of meer video's die van YouTube komen.

Deel 1

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Yonder: The Cloud Catcher Chronicles, genaamd: Deel 1. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 2

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Yonder: The Cloud Catcher Chronicles te bekijken, getiteld: Deel 2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!
Cherri Andrea640360