Walkthrough van Last Day on Earth: Survival voor IPHONE / ANDROID

Scroll doorheen deze pagina om de walkthrough en de complete gids te vinden voor Last Day on Earth: Survival (IPHONE / ANDROID).
Last Day on Earth: Survival: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site dat verband houdt met de walkthrough en geheimen van Last Day on Earth: Survival. De complete gerelateerde gids voor dit spel staat op deze pagina.=

De gids is mogelijks niet uitputtend! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen graag je rapporteringen toevoegen aan datgene dat al bestaat.

Last Day on Earth: Survival is gepubliceerd op 28/07/2017 voor IPHONE / ANDROID. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

Niet alleen de walkthrough! We kunnen je ook de trucs en codes laten zien van Last Day on Earth: Survival. In de juiste pagina van de trucs van dit spel staan ​​paragrafen over hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, naast de lijst met Achievements en hoe je ze kunt verkrijgen.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Deel 1: Maak een Schuilplaats te Bouwen, Overleven

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Last Day on Earth: Survival, genaamd: Deel 1: Maak een Schuilplaats te Bouwen, Overleven. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 2: Alpha Bunker

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Last Day on Earth: Survival te bekijken, getiteld: Deel 2: Alpha Bunker. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 3: het Maken van een Radio en houden een voorraad van Stenen

Hier is de video Deel 3: het Maken van een Radio en houden een voorraad van Stenen, nummer 2 van de Gids van Last Day on Earth: Survival. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 4: Bezoek aan de Handelaar en de voorraad op Brandhout

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Last Day on Earth: Survival, genaamd: Deel 4: Bezoek aan de Handelaar en de voorraad op Brandhout. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 5: het Aanvallen van de basis van een Sterke Speler

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Last Day on Earth: Survival te bekijken, getiteld: Deel 5: het Aanvallen van de basis van een Sterke Speler. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 6: de vijandelijke Basis en Motor

Hier is de video Deel 6: de vijandelijke Basis en Motor, nummer 5 van de Gids van Last Day on Earth: Survival. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 7: De Bunker, Bravo

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Last Day on Earth: Survival, genaamd: Deel 7: De Bunker, Bravo. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 8: De Nieuwe Update, Nieuwe Wapens

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Last Day on Earth: Survival te bekijken, getiteld: Deel 8: De Nieuwe Update, Nieuwe Wapens. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 9: Gedood door een Schutter

Hier is de video Deel 9: Gedood door een Schutter, nummer 8 van de Gids van Last Day on Earth: Survival. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 10: het Herstel van de Ijzer

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Last Day on Earth: Survival, genaamd: Deel 10: het Herstel van de Ijzer. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 11: het Bouwen van de tafel, het wijzigen van de basis

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van Last Day on Earth: Survival te bekijken, getiteld: Deel 11: het Bouwen van de tafel, het wijzigen van de basis. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 12: het Doden van een Floater Schipper

Hier is de video Deel 12: het Doden van een Floater Schipper, nummer 11 van de Gids van Last Day on Earth: Survival. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 13: het Doden van de kalksteenrots

Dit is het onderdeel 12 van de Walkthrough van Last Day on Earth: Survival, genaamd: Deel 13: het Doden van de kalksteenrots. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 14: het Openen van Deuren voor de vijand met een koevoet

Druk tweemaal om de video nummer 13 van de Walkthrough van Last Day on Earth: Survival te bekijken, getiteld: Deel 14: het Openen van Deuren voor de vijand met een koevoet. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 15: de Update van de Muren, het Verzamelen van de Middelen

Hier is de video Deel 15: de Update van de Muren, het Verzamelen van de Middelen, nummer 14 van de Gids van Last Day on Earth: Survival. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 16: Doden tijdens een Airdrop

Dit is het onderdeel 15 van de Walkthrough van Last Day on Earth: Survival, genaamd: Deel 16: Doden tijdens een Airdrop. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 17: Kalkstenen Bergkam

Druk tweemaal om de video nummer 16 van de Walkthrough van Last Day on Earth: Survival te bekijken, getiteld: Deel 17: Kalkstenen Bergkam. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 18: Zoek een Zombie Leven

Hier is de video Deel 18: Zoek een Zombie Leven, nummer 17 van de Gids van Last Day on Earth: Survival. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 19: De beste project voor een

Dit is het onderdeel 18 van de Walkthrough van Last Day on Earth: Survival, genaamd: Deel 19: De beste project voor een. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 20: Doden zo veel Zombies

Druk tweemaal om de video nummer 19 van de Walkthrough van Last Day on Earth: Survival te bekijken, getiteld: Deel 20: Doden zo veel Zombies. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 21: De Bunker, Bravo

Hier is de video Deel 21: De Bunker, Bravo, nummer 20 van de Gids van Last Day on Earth: Survival. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 22: de Versteviging van de Basis

Dit is het onderdeel 21 van de Walkthrough van Last Day on Earth: Survival, genaamd: Deel 22: de Versteviging van de Basis. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 23: Doden Gruwelen, Spugen en Azzannatori Snel

Druk tweemaal om de video nummer 22 van de Walkthrough van Last Day on Earth: Survival te bekijken, getiteld: Deel 23: Doden Gruwelen, Spugen en Azzannatori Snel. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 24: de Kalkstenen Rots en een Airdrop

Hier is de video Deel 24: de Kalkstenen Rots en een Airdrop, nummer 23 van de Gids van Last Day on Earth: Survival. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 25: het Bouwen van een ATV en Farma

Dit is het onderdeel 24 van de Walkthrough van Last Day on Earth: Survival, genaamd: Deel 25: het Bouwen van een ATV en Farma. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 26: Meer Tips, Meer Bescherming

Druk tweemaal om de video nummer 25 van de Walkthrough van Last Day on Earth: Survival te bekijken, getiteld: Deel 26: Meer Tips, Meer Bescherming. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 27: Belangrijke Discussies

Hier is de video Deel 27: Belangrijke Discussies, nummer 26 van de Gids van Last Day on Earth: Survival. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 28: de Dag in de zware weg

Dit is het onderdeel 27 van de Walkthrough van Last Day on Earth: Survival, genaamd: Deel 28: de Dag in de zware weg. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 29A: Voeg een andere laag van de muren

Druk tweemaal om de video nummer 28 van de Walkthrough van Last Day on Earth: Survival te bekijken, getiteld: Deel 29A: Voeg een andere laag van de muren. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 29B: De beste brandstof

Hier is de video Deel 29B: De beste brandstof, nummer 29 van de Gids van Last Day on Earth: Survival. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 30: Beschermen Tips

Dit is het onderdeel 30 van de Walkthrough van Last Day on Earth: Survival, genaamd: Deel 30: Beschermen Tips. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 31: Hoe werkt mijn base

Druk tweemaal om de video nummer 31 van de Walkthrough van Last Day on Earth: Survival te bekijken, getiteld: Deel 31: Hoe werkt mijn base. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 32: Om Te Spelen Kalksteen

Hier is de video Deel 32: Om Te Spelen Kalksteen, nummer 32 van de Gids van Last Day on Earth: Survival. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 33: einde van de Dag in Pine Grove

Dit is het onderdeel 33 van de Walkthrough van Last Day on Earth: Survival, genaamd: Deel 33: einde van de Dag in Pine Grove. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 34: einde van de Dag, Delen van ATV

Druk tweemaal om de video nummer 34 van de Walkthrough van Last Day on Earth: Survival te bekijken, getiteld: Deel 34: einde van de Dag, Delen van ATV. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 35: de Aanval van de Bases van andere spelers

Hier is de video Deel 35: de Aanval van de Bases van andere spelers, nummer 35 van de Gids van Last Day on Earth: Survival. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 36: Hoe om te spelen in ongunstige situaties

Dit is het onderdeel 36 van de Walkthrough van Last Day on Earth: Survival, genaamd: Deel 36: Hoe om te spelen in ongunstige situaties. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360