Agents of Mayhem: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Agents of Mayhem (PC / PS4 / XBOX ONE)

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina toont de complete walkthrough en gids voor Agents of Mayhem.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Beleef een avontuur waarin alles is toegestaan om te verslaan van het LEGIOEN, een organisatie van de ongrijpbare super-villains, en hun mysterieuze leider, Morningstar. Verken de stad van Seoul in de schoenen van verschillende super agenten om te voorkomen dat het LEGIOEN van de wereld over te nemen!

Dit spel is uitgekomen op 15/07/2017 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Agents of Mayhem is gepubliceerd.

In de volgende truccen pagina van Agents of Mayhem je zult de trucs en codes kunnen zien die we voor deze game hebben verzameld. Dankzij hen kun je elke moeilijkheid overwinnen, zelfs als je een beetje vals speelt.

Als je echt veel trucs wilt voor is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar op een andere pagina op deze site waarmee je, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, veel trucs kunt ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je onderaan, altijd op de toegewijde pagina.

We hebben bovendien ook de lijst met de Achievements voor je verzameld, beschikbaar op de truccen-pagina van dit spel, met daarbij een kleine vertaalde uitleg over hoe je ze kunt bekomen.

De inleiding is voorbij. Hier is de walkthrough voor dit spel, verdeeld in één of meer video's die van YouTube komen.

Deel 1: Hoe om te Spelen in Seoul

Deel 2: uit de Lucht Vallen

Deel 3: Daisy en Joule

Deel 4: Bediening, Krachtige Ster

Deel 5: Race tegen de Pest

Deel 6: Werking Van De Menselijke-Machine

Deel 7: De Werking Red Queen

Deel 8: Task Force Uitkering

Deel 9: De Werking Asiel

Finale: Werking Van Damocles

Cherri Andrea640360