Walkthrough van Dirt 4 voor PC / PS4 / XBOX ONE

Scroll doorheen deze pagina om de walkthrough en de complete gids te vinden voor Dirt 4 (PC / PS4 / XBOX ONE).
Dirt 4: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over de walkthrough van het spel Dirt 4 en verzamelt daarbij de complete gids met betrekking tot dit spel, in het bijzonder, in de afzonderlijke pagina's, ook Trainers, Achievements en mogelijke trucs.

Als u op de hoogte bent van nieuwe geheimen en u kan deze handleiding verbeteren, zullen we blij zijn om de details te kennen. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal ook andere gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC / PS4 / XBOX ONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / XBOX ONE of sinds het spel is uitgebracht.

Niet alleen de walkthrough! We kunnen je ook de trucs en codes laten zien van Dirt 4. In de juiste pagina van de trucs van dit spel staan ​​paragrafen over hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, naast de lijst met Achievements en hoe je ze kunt verkrijgen.

De Trainer voor is ook beschikbaar, op een aparte pagina. Een trainer is een programma dat, als het wordt uitgevoerd tijdens het spelen van het spel, trucs toevoegt. Onderaan de pagina staat een lijst met trucs die je met dit programma kunt ontgrendelen.

Op de pagina gewijd aan de trucs van dit spel kun je de lijst met te bereiken doelen voor de bijbehorende consoles lezen, samen met een kleine uitleg over hoe je ze kunt bereiken.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Solution Deel 1 - Inleiding

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Dirt 4, genaamd: Solution Deel 1 - Inleiding. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Solution Deel 2 - Aanval Op De Grond

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Dirt 4 te bekijken, getiteld: Solution Deel 2 - Aanval Op De Grond. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Solution Deel 3 - Race met het Team

Hier is de video Solution Deel 3 - Race met het Team, nummer 2 van de Gids van Dirt 4. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Solution Deel 4 - de Race Asfalt op de maximale Moeilijkheid

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Dirt 4, genaamd: Solution Deel 4 - de Race Asfalt op de maximale Moeilijkheid. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360