Marvel vs. Capcom: Infinite: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Marvel vs. Capcom: Infinite (PC / PS4 / XBOX ONE)

We zijn verheugd u de complete gids te tonen die we hebben samengesteld voor Marvel vs. Capcom: Infinite!

Inleiding en Verhaal van het Spel

De epische strijd tussen twee werelden, de legendarische is terug met Marvel vs. Capcom: Oneindige. Ultron Sigma is begonnen met het uitroeien van al het biologische leven. Tegen alle verwachtingen in, de helden verenigen tegen de dreiging van de laatste plaatsen van al onze hoop in de krachtige Juweeltje van het Oneindige.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC / PS4 / XBOX ONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / XBOX ONE of sinds het spel is uitgebracht.

In de volgende truccen pagina van Marvel vs. Capcom: Infinite je zult de trucs en codes kunnen zien die we voor deze game hebben verzameld. Dankzij hen kun je elke moeilijkheid overwinnen, zelfs als je een beetje vals speelt.

Als je echt veel trucs wilt voor is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar op een andere pagina op deze site waarmee je, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, veel trucs kunt ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je onderaan, altijd op de toegewijde pagina.

Op de truccenpagina vind je ook de lijst van de doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Complete Oplossing

Cherri Andrea640360