Echo: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Echo (PC / PS4 / XBOX ONE)

Welkom! Hieronder hebben we de gids gemaakt van Echo, maar niet alleen dat. De mogelijke Walkthrough en de Geheimen worden op deze pagina vermeld indien ze en wanneer ze beschikbaar zijn.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Na een eeuw in stasis, het meisje En het aankomt op de bestemming: een Paleis legende. Hier, met behulp van technologieën vergeten, hij hoopt terug te brengen in een leven dat niet te zijn verloren. Maar niets kan haar voorbereiden op wat te verwachten in deze oude kamers.

Dit spel is uitgekomen op 19/08/2017 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Echo is gepubliceerd.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Echo: deze cheats en de strategieën zullen je toelaten het einde van het spel te bereiken zonder enig probleem en om het even welk obstakel te overwinnen. Je vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan de trucs van Echo

Zou je veel trucs willen voor , die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die op deze site beschikbaar is op een aparte pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kun je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kunt krijgen.

Voor jullie hebben we ook de lijst met de Achievements van dit spel beschikbaar gemaakt met een automatisch vertaalde uitleg over hoe je ze kunt ontgrendelen. Je kunt deze lijst vinden op de truccen-pagina.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Hoofdstuk 1: Aankomst

Hoofdstuk 2: Genesis

Hoofdstuk 3: De Zuiverheid

Hoofdstuk 4: Vitaliteit

Hoofdstuk 5: Oblivion

Hoofdstuk 6: Licht

Cherri Andrea640360