Walkthrough van Project Cars 2 voor PC / PS4 / XBOX ONE

Voltooi Project Cars 2 dankzij de walkthrough en ontdek de geheimen ervan met de gids op deze pagina.
Project Cars 2: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de walkthrough en de complete gids van Project Cars 2. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Project Cars 2, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trainers en Achievements.

Als u andere elementen voor deze gids kunt vinden, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC / PS4 / XBOX ONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / XBOX ONE of sinds het spel is uitgebracht.

Bovenop de walkthrough kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Kom binnen op de pagina van de trucs en codes van Project Cars 2 en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

We hebben bovendien ook een Trainer gevonden voor dit spel, die we op een aparte pagina op deze site hebben geplaatst. Met dit computerprogramma kun je trucs aan het spel toevoegen die je op geen enkele andere manier kon krijgen en je kan deze tijdens het spelen activeren.

Voor dit spel is er ook de lijst van de ontgrendelbare doelstellingen beschikbaar met een kleine gids, dit op de truccenpagina van apocanow. De lijst is in het Engels, maar we hebben ook een automatisch vertaalde versie toegevoegd om het begrijpen te vergemakkelijken.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Vanaf de bodem naar de top

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Project Cars 2, genaamd: Vanaf de bodem naar de top. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Europees Kampioenschap

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Project Cars 2 te bekijken, getiteld: Europees Kampioenschap. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Sport Auto Europese

Hier is de video Sport Auto Europese, nummer 2 van de Gids van Project Cars 2. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Career Mode

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Project Cars 2, genaamd: Career Mode. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

GT'86 Raket Bunny en de Zonda

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Project Cars 2 te bekijken, getiteld: GT'86 Raket Bunny en de Zonda. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Mercedes Winter Woeste Gronden

Hier is de video Mercedes Winter Woeste Gronden, nummer 5 van de Gids van Project Cars 2. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De Formule Renault 3.5

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Project Cars 2, genaamd: De Formule Renault 3.5. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Race Nat

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Project Cars 2 te bekijken, getiteld: Race Nat. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Formule Renault Kampioenen

Hier is de video Formule Renault Kampioenen, nummer 8 van de Gids van Project Cars 2. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!
Cherri Andrea640360