Project Cars 2: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Project Cars 2 (PC / PS4 / XBOX ONE)

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de walkthrough en de complete gids van Project Cars 2. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Project Cars 2, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trainers en Achievements.

Inleiding en Verhaal van het Spel

De laatste reis van de piloot! Project CARS 2 geeft je de ziel van een motor race rond de wereld. De racing game de mooiste, authentieke en technisch geavanceerd.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC / PS4 / XBOX ONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / XBOX ONE of sinds het spel is uitgebracht.

Bovenop de walkthrough kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Kom binnen op de pagina van de trucs en codes van Project Cars 2 en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

We hebben bovendien ook een Trainer gevonden voor dit spel, die we op een aparte pagina op deze site hebben geplaatst. Met dit computerprogramma kun je trucs aan het spel toevoegen die je op geen enkele andere manier kon krijgen en je kan deze tijdens het spelen activeren.

Voor dit spel is er ook de lijst van de ontgrendelbare doelstellingen beschikbaar met een kleine gids, dit op de truccenpagina van apocanow. De lijst is in het Engels, maar we hebben ook een automatisch vertaalde versie toegevoegd om het begrijpen te vergemakkelijken.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Vanaf de bodem naar de top

Europees Kampioenschap

Sport Auto Europese

Career Mode

GT'86 Raket Bunny en de Zonda

Mercedes Winter Woeste Gronden

De Formule Renault 3.5

Race Nat

Formule Renault Kampioenen

Cherri Andrea640360