Walkthrough van Blue Reflection voor PC / PS4 / PSVITA

De pagina gewijd aan de trucs van Blue Reflection (PC / PS4 / PSVITA). Je vindt er een gids, geheimen, untgrendelaars en nog veel meer.
Blue Reflection: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de walkthrough en de complete gids van Blue Reflection. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Blue Reflection, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trainers en Achievements.

Weet je hoe je deze gids kan verbeteren? We zullen erg blij om te weten hoe, zodat we het artikel beter kunnen maken door het met uw advies bij te werken.

We hebben materiaal geldig voor PC / PS4 / PSVITA. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / PSVITA, de datum waarop Blue Reflection werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

In de volgende truccen pagina van Blue Reflection je zult de trucs en codes kunnen zien die we voor deze game hebben verzameld. Dankzij hen kun je elke moeilijkheid overwinnen, zelfs als je een beetje vals speelt.

Als je echt veel trucs wilt voor is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar op een andere pagina op deze site waarmee je, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, veel trucs kunt ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je onderaan, altijd op de toegewijde pagina.

Ook beschikbaar op de truccenpagina is de lijst met Achievements van dit spel met een aanwijzing over hoe je ze kunt ontgrendelen.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Deel 1

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Blue Reflection, genaamd: Deel 1. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 2

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Blue Reflection te bekijken, getiteld: Deel 2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!
Cherri Andrea640360