Hob: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Hob (PC / PS4 / XBOX ONE)

Welkom op de gerelateerde pagina van de walkthrough van Hob. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden. Dit is een site die volledig is gewijd aan de walkthroughs en gidsen van videospelletjes.

Inleiding en Verhaal van het Spel

De hoofdpersoon van de Kookplaat, een soort van agile golem van steen, geanimeerd door wie weet welke kracht, is uitgerust met een behendigheid van de gewone: springt, klimt met zijn enorme mechanische arm, en, boven alles, wild rennen, klimmen op de rotsen en trappen de juiste weg te vinden. Wanneer een vijand nadert, kunt u zich uitsluitend richten op hem, dan begint het te giragli rond: de gevechten zijn snel en snel tempo, en moet u zorgvuldig gebruik van de klassieke dodge om naar de lege aanvallen van de vijanden, en om retort met wat bot van de blaas. In het geval van een noodsituatie, zal volstaan, is echter sprake van een mo' shield, de grote hand van stenen om zich te beschermen tegen een aanval te doen, en kost een beetje van de fysieke kracht van de held, dat is duidelijk aangegeven vanaf de bar. Naast vreemde beesten, vijandige over de hele wereld vindt u een aantal collectible die strekt permanent het leven bar en uithoudingsvermogen, en sommige van de puzzels eenvoudig op te lossen: meestal worden deze blokken worden verplaatst naar het reactiveren van de motoren van de constructies van oude, vaak kunnen wijzigen actief de geografie van de hele regio, het openbaren van de wegen en paden voor niet haalbaar is.

De walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE. We werken de lijst met consoles elke keer bij als er een nieuwe aan de lijst wordt toegevoegd.

Niet alleen de walkthrough! We kunnen je ook de trucs en codes laten zien van Hob. In de juiste pagina van de trucs van dit spel staan ​​paragrafen over hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, naast de lijst met Achievements en hoe je ze kunt verkrijgen.

Bovendien kunnen we je ook de Trainer voor dit spel aanbieden. Op een aparte pagina kun je de Trainer krijgen van , waarmee je nieuwe trucs kunt verkrijgen die anders niet zouden kunnen worden gecreëerd.

Op de truccenpagina vind je ook de lijst van de doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

De Eerste Bewapening - Gebied Bos

Volgens De Bewapening - Gebied Van Elektrische

Mobiele Brug - Gebied Van Elektrische

Ingang op de Zand - Woestijn

Cherri Andrea640360