Walkthrough van World to the West voor PC / PS4 / XBOX ONE

Hieronder vind je alle walkthroughs van het spel World to the West voor PC / PS4 / XBOX ONE evenals een gids, verzamelobjecten en geheimen.
World to the West: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over de walkthrough van het spel World to the West en verzamelt daarbij de complete gids met betrekking tot dit spel, in het bijzonder, in de afzonderlijke pagina's, ook Trainers, Achievements en mogelijke trucs.

Weet je hoe je deze gids kan verbeteren? We zullen erg blij om te weten hoe, zodat we het artikel beter kunnen maken door het met uw advies bij te werken.

Dit spel is uitgekomen op 05/04/2017 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop World to the West is gepubliceerd.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van World to the West: deze cheats en de strategieën zullen je toelaten het einde van het spel te bereiken zonder enig probleem en om het even welk obstakel te overwinnen. Je vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan de trucs van World to the West

Voor dit spel is er ook de lijst van de ontgrendelbare doelstellingen beschikbaar met een kleine gids, dit op de truccenpagina van apocanow. De lijst is in het Engels, maar we hebben ook een automatisch vertaalde versie toegevoegd om het begrijpen te vergemakkelijken.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Solution Deel 1

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van World to the West, genaamd: Solution Deel 1. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Solution Deel 2

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van World to the West te bekijken, getiteld: Solution Deel 2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Solution Deel 3

Hier is de video Solution Deel 3, nummer 2 van de Gids van World to the West. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Solution Deel 4

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van World to the West, genaamd: Solution Deel 4. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Solution Deel 5

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van World to the West te bekijken, getiteld: Solution Deel 5. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Solution Deel 6

Hier is de video Solution Deel 6, nummer 5 van de Gids van World to the West. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Solution Deel 7 - Finale

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van World to the West, genaamd: Solution Deel 7 - Finale. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

 

Cherri Andrea640360