Walkthrough van Shu voor PC / SWITCH / PSVITA

Walkthroughs, gids en geheimen voor Shu van PC / SWITCH / PSVITA. Bijvoorbeeld: Gids voor de Doelstellingen van het Spel.
Shu: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina toont de complete walkthrough en gids voor Shu.

Als u denkt dat u iets heeft dat u aan het artikel wilt toevoegen, stel dan gerust voor om contact op te nemen en we zullen graag alles hier in dit artikel publiceren.

Dit spel is uitgekomen op 4/09/2016 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / SWITCH / PSVITA. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Shu is gepubliceerd.

Voor Shu hebben we ook de trucs van het spel. Je vindt een verzameling van codes en ontgrendelaars waarmee je elk obstakel kan overwinnen op de pagina van de trucs van Shu.

Op de truccenpagina vind je ook de lijst van de doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Solution Deel 1

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Shu, genaamd: Solution Deel 1. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Solution Deel 2

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Shu te bekijken, getiteld: Solution Deel 2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!
Cherri Andrea640360