Dark Rose Valkyrie: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Dark Rose Valkyrie (PC / PS4)

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van Dark Rose Valkyrie. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

Inleiding en Verhaal van het Spel

Het was het jaar van de invasie. In de massa, de normale mensen veranderd in onmenselijke wezens oproepen Hersenspinsels. De oorzaak is een mysterieus virus naar de aarde gebracht door een meteoriet, bekend onder de naam Granaat en Zwart, dat viel een lange tijd geleden. Het Chimera Virus in de eerste fase van geïnfecteerde 3% van de wereld bevolking. Japan is gesloten om te voorkomen dat de pandemie, en een agentschap voor militaire oproep ZUUR gewapende zich aan de strijd van de Hersenspinsels die bleef in het land. Na een lange tijd ZUUR heeft gemaakt van de Bijzondere macht van de Valkyrie met de taak van het uitroeien van de Hersenspinsels die een bedreiging vormen voor de mensheid van vandaag.

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor Dark Rose Valkyrie vanaf 31/05/2017, voor de consoles PC / PS4. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

De inleiding is voorbij. Hier is de walkthrough voor dit spel, verdeeld in één of meer video's die van YouTube komen.

Solution Deel 1

Solution Deel 2

Solution Deel 3

Solution Deel 4

Solution Deel 5

Solution Deel 6

Solution Deel 7

Solution Deel 8

Solution Deel 9

Solution Deel 10

Solution Deel 11

Solution Deel 12

Solution Deel 13

Solution Deel 14

Cherri Andrea640360