Walkthrough van Final Fantasy XII: The Zodiac Age voor PC / PS4

Complete walkthrough en vele andere geheimen en de gids op deze pagina gewijd aan Final Fantasy XII: The Zodiac Age voor PC / PS4.
Final Fantasy XII: The Zodiac Age: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de gids gemaakt van Final Fantasy XII: The Zodiac Age, maar niet alleen dat. De mogelijke Walkthrough en de Geheimen worden op deze pagina vermeld indien ze en wanneer ze beschikbaar zijn.

Als u ideeën heeft om deze gids te verbeteren, neem dan gerust contact met ons op. We zullen verheugd zijn om uw materiaal in dit artikel plaatsen met een dankvermelding.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC / PS4. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 of sinds het spel is uitgebracht.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Final Fantasy XII: The Zodiac Age: deze cheats en de strategieën zullen je toelaten het einde van het spel te bereiken zonder enig probleem en om het even welk obstakel te overwinnen. Je vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan de trucs van Final Fantasy XII: The Zodiac Age

Zou je veel trucs willen voor , die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die op deze site beschikbaar is op een aparte pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kun je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kunt krijgen.

We hebben bovendien ook de lijst met de Achievements voor je verzameld, beschikbaar op de truccen-pagina van dit spel, met daarbij een kleine vertaalde uitleg over hoe je ze kunt bekomen.

Nu gaan we over om u de walkthrough te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Mogelijks moet je meerdere video's openen om alles te kunnen zien.

Deel 1: Proloog

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Final Fantasy XII: The Zodiac Age, genaamd: Deel 1: Proloog. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 2: Natuurlijk Water Garamsythe en Paleis

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Final Fantasy XII: The Zodiac Age te bekijken, getiteld: Deel 2: Natuurlijk Water Garamsythe en Paleis. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Stappen om de Personages en Barheim

Hier is de video Stappen om de Personages en Barheim, nummer 2 van de Gids van Final Fantasy XII: The Zodiac Age. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De terugkeer van de Estersands en Opdrachten

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Final Fantasy XII: The Zodiac Age, genaamd: De terugkeer van de Estersands en Opdrachten. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Bhujerba en de Mijnen van Lhusu

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Final Fantasy XII: The Zodiac Age te bekijken, getiteld: Bhujerba en de Mijnen van Lhusu. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!
Cherri Andrea640360