Final Fantasy XII: The Zodiac Age: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Final Fantasy XII: The Zodiac Age (PC / PS4)

Welkom! Hieronder hebben we de gids gemaakt van Final Fantasy XII: The Zodiac Age, maar niet alleen dat. De mogelijke Walkthrough en de Geheimen worden op deze pagina vermeld indien ze en wanneer ze beschikbaar zijn.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Ons avontuur begint in de Wereld van een klein koninkrijk dat al in de grappen inleidende van het spel zal worden binnengevallen en bezet door het Rijk, cid ontsnapt, die in een manoeuvre van uitzetting, dat wil overspoelen de lange termijn zelfs het Rijk van Rozaria, de andere supermacht van het spel, en om de hegemonie over het hele Verhaal. De nederlaag van de zwakke een Prioriteit is, echter, snellere en meer in your face dan verwacht als de plotselinge aanval van het Rijk vindt plaats kort na de sforzose de bruiloft van de geliefde kroon prinses met de knappe prins van het naburige land van Nabradia. Terwijl de laatste is met de grond gelijk, de markering van het tragische einde van al het volk, zelfs van de heldhaftige man, de laatste versie is het slachtoffer van een ingenieus plot door het ondenkbare doeleinden, met als gevolg, de senior soeverein is gedood tijdens de schijnbare verraad van de dappere kapitein Opdrachten fon Ronsenburg, verontwaardigd door de mogelijkheid van het sluiten van een wapenstilstand met de indringers. Na de uitvoering van de kingslayer verblijfplaats en het nieuws van de veronderstelde dood van de hele koninklijke dynastie, en al de oversten van het koninkrijk verkondigd verraders en de natie voor altijd vallen in de handen van het Rijk, dat geeft de ambitieuze Vayne Solidor, de oudste zoon van de keizer van dubieuze moraal, de teugels in de vorm van een console. De historische onafhankelijkheid Strijd verloren lijkt, op zijn minst tot een jonge kleine dief genaamd Vaan (de hoofdpersoon van het verhaal), meer en meer boos door de dominantie van de imperial, die duurde twee jaar, besluit om te infiltreren in het koninklijk paleis te stelen van de legendarische Magilite van de Godin, een mysterieus erfstuk dat kan legitimeren wordt de lijn van de troonopvolging van de koninklijke dynastie. Deze aflevering zal daarom in beweging een reeks van gebeurtenissen en concidenze die Vaan en de andere tekens te ontrafelen en de misleidingen en de samenzwering achter de val van de definitieve versie, maar boven alles de prinses Ashelia, levend en wel, in de richting van de herovering van de soevereiniteit.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC / PS4. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 of sinds het spel is uitgebracht.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Final Fantasy XII: The Zodiac Age: deze cheats en de strategieën zullen je toelaten het einde van het spel te bereiken zonder enig probleem en om het even welk obstakel te overwinnen. Je vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan de trucs van Final Fantasy XII: The Zodiac Age

Zou je veel trucs willen voor , die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die op deze site beschikbaar is op een aparte pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kun je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kunt krijgen.

We hebben bovendien ook de lijst met de Achievements voor je verzameld, beschikbaar op de truccen-pagina van dit spel, met daarbij een kleine vertaalde uitleg over hoe je ze kunt bekomen.

Nu gaan we over om u de walkthrough te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Mogelijks moet je meerdere video's openen om alles te kunnen zien.

Deel 1: Proloog

Deel 2: Natuurlijk Water Garamsythe en Paleis

Stappen om de Personages en Barheim

De terugkeer van de Estersands en Opdrachten

Bhujerba en de Mijnen van Lhusu

Cherri Andrea640360