Walkthrough van Fate/Extella: The Umbral Star voor PC / SWITCH

Pagina gewijd aan de walkthrough, de complete gids en de geheimen van Fate/Extella: The Umbral Star voor PC / SWITCH.
Fate/Extella: The Umbral Star: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de walkthrough en de complete gids van Fate/Extella: The Umbral Star. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Fate/Extella: The Umbral Star, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trainers en Achievements.

Als u denkt dat u iets heeft dat u aan het artikel wilt toevoegen, stel dan gerust voor om contact op te nemen en we zullen graag alles hier in dit artikel publiceren.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC / SWITCH. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / SWITCH of sinds het spel is uitgebracht.

Niet alleen de walkthrough! We kunnen je ook de trucs en codes laten zien van Fate/Extella: The Umbral Star. In de juiste pagina van de trucs van dit spel staan ​​paragrafen over hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, naast de lijst met Achievements en hoe je ze kunt verkrijgen.

Een lawine van trucs voor jou dankzij de trainer van , te downloaden op de juiste pagina! Een Trainer is een programma waarmee je het spel op een veilige manier kunt aanpassen door trucs toe te voegen die voorheen niet bestonden. Je vind alle aanwijzingen over hoe je naar de pagina moet gaan, verder onderaan!

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Arc Gedicht van Vuur - Hoofdstuk 1

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Fate/Extella: The Umbral Star, genaamd: Arc Gedicht van Vuur - Hoofdstuk 1. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Arc Gedicht van Vuur - Hoofdstuk 2

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Fate/Extella: The Umbral Star te bekijken, getiteld: Arc Gedicht van Vuur - Hoofdstuk 2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Arc Gedicht van Vuur - Hoofdstuk 3

Hier is de video Arc Gedicht van Vuur - Hoofdstuk 3, nummer 2 van de Gids van Fate/Extella: The Umbral Star. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Arc Gedicht van Vuur - Hoofdstuk 4

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Fate/Extella: The Umbral Star, genaamd: Arc Gedicht van Vuur - Hoofdstuk 4. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Arc Gedicht van Vuur - Hoofdstuk 5

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Fate/Extella: The Umbral Star te bekijken, getiteld: Arc Gedicht van Vuur - Hoofdstuk 5. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Arc Gedicht van Vuur - het Laatste Hoofdstuk

Hier is de video Arc Gedicht van Vuur - het Laatste Hoofdstuk, nummer 5 van de Gids van Fate/Extella: The Umbral Star. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Arc Wereld Orchidee - Hoofdstuk 1

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Fate/Extella: The Umbral Star, genaamd: Arc Wereld Orchidee - Hoofdstuk 1. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Arc Wereld Orchideeën - Hoofdstuk 2

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Fate/Extella: The Umbral Star te bekijken, getiteld: Arc Wereld Orchideeën - Hoofdstuk 2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Arc Wereld Orchideeën - Hoofdstuk 3

Hier is de video Arc Wereld Orchideeën - Hoofdstuk 3, nummer 8 van de Gids van Fate/Extella: The Umbral Star. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Ontgrendelen Artoria

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Fate/Extella: The Umbral Star, genaamd: Ontgrendelen Artoria. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Arc Wereld Orchideeën - Hoofdstuk 4

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van Fate/Extella: The Umbral Star te bekijken, getiteld: Arc Wereld Orchideeën - Hoofdstuk 4. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Arc Wereld Orchideeën - Hoofdstuk 5

Hier is de video Arc Wereld Orchideeën - Hoofdstuk 5, nummer 11 van de Gids van Fate/Extella: The Umbral Star. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Arc Wereld Orchideeën - Het Laatste Hoofdstuk

Dit is het onderdeel 12 van de Walkthrough van Fate/Extella: The Umbral Star, genaamd: Arc Wereld Orchideeën - Het Laatste Hoofdstuk. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Arc Wereld Orchideeën - Evenement Speciale Kamer

Druk tweemaal om de video nummer 13 van de Walkthrough van Fate/Extella: The Umbral Star te bekijken, getiteld: Arc Wereld Orchideeën - Evenement Speciale Kamer. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De Boog Van De Dageraad - Hoofdstuk 1

Hier is de video De Boog Van De Dageraad - Hoofdstuk 1, nummer 14 van de Gids van Fate/Extella: The Umbral Star. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De Boog Van De Dageraad - Hoofdstuk 2

Dit is het onderdeel 15 van de Walkthrough van Fate/Extella: The Umbral Star, genaamd: De Boog Van De Dageraad - Hoofdstuk 2. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De Boog Van De Dageraad - Hoofdstuk 3

Druk tweemaal om de video nummer 16 van de Walkthrough van Fate/Extella: The Umbral Star te bekijken, getiteld: De Boog Van De Dageraad - Hoofdstuk 3. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De Boog Van De Dageraad - Hoofdstuk 4

Hier is de video De Boog Van De Dageraad - Hoofdstuk 4, nummer 17 van de Gids van Fate/Extella: The Umbral Star. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De Boog Van De Dageraad - Hoofdstuk 5

Dit is het onderdeel 18 van de Walkthrough van Fate/Extella: The Umbral Star, genaamd: De Boog Van De Dageraad - Hoofdstuk 5. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De Boog Van De Dageraad - Hoofdstuk 6

Druk tweemaal om de video nummer 19 van de Walkthrough van Fate/Extella: The Umbral Star te bekijken, getiteld: De Boog Van De Dageraad - Hoofdstuk 6. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De Boog Van De Dageraad - Hoofdstuk 7

Hier is de video De Boog Van De Dageraad - Hoofdstuk 7, nummer 20 van de Gids van Fate/Extella: The Umbral Star. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De Boog Van De Dageraad - Hoofdstuk 8

Dit is het onderdeel 21 van de Walkthrough van Fate/Extella: The Umbral Star, genaamd: De Boog Van De Dageraad - Hoofdstuk 8. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Arch Sunrise - Het Laatste Hoofdstuk

Druk tweemaal om de video nummer 22 van de Walkthrough van Fate/Extella: The Umbral Star te bekijken, getiteld: Arch Sunrise - Het Laatste Hoofdstuk. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De Arc Sunrise - Evenement Speciale Kamer

Hier is de video De Arc Sunrise - Evenement Speciale Kamer, nummer 23 van de Gids van Fate/Extella: The Umbral Star. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Arc Gedicht Van De Gouden - Hoofdstuk 1

Dit is het onderdeel 24 van de Walkthrough van Fate/Extella: The Umbral Star, genaamd: Arc Gedicht Van De Gouden - Hoofdstuk 1. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Arc Gedicht Van De Gouden - Hoofdstuk 2

Druk tweemaal om de video nummer 25 van de Walkthrough van Fate/Extella: The Umbral Star te bekijken, getiteld: Arc Gedicht Van De Gouden - Hoofdstuk 2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Arc Gedicht Van De Gouden - Hoofdstuk 3

Hier is de video Arc Gedicht Van De Gouden - Hoofdstuk 3, nummer 26 van de Gids van Fate/Extella: The Umbral Star. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Arc Gedicht Van De Gouden - Hoofdstuk 4

Dit is het onderdeel 27 van de Walkthrough van Fate/Extella: The Umbral Star, genaamd: Arc Gedicht Van De Gouden - Hoofdstuk 4. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Arc Gedicht Van De Gouden - Hoofdstuk 5

Druk tweemaal om de video nummer 28 van de Walkthrough van Fate/Extella: The Umbral Star te bekijken, getiteld: Arc Gedicht Van De Gouden - Hoofdstuk 5. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Arc Gedicht Van De Gouden - Hoofdstuk 6

Hier is de video Arc Gedicht Van De Gouden - Hoofdstuk 6, nummer 29 van de Gids van Fate/Extella: The Umbral Star. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Arc Gedicht Van De Goud - Laatste Hoofdstuk

Dit is het onderdeel 30 van de Walkthrough van Fate/Extella: The Umbral Star, genaamd: Arc Gedicht Van De Goud - Laatste Hoofdstuk. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De Secundaire verhaal van Artoria

Druk tweemaal om de video nummer 31 van de Walkthrough van Fate/Extella: The Umbral Star te bekijken, getiteld: De Secundaire verhaal van Artoria. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De Secundaire verhaal van Cu Chulainn

Hier is de video De Secundaire verhaal van Cu Chulainn, nummer 32 van de Gids van Fate/Extella: The Umbral Star. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De Secundaire verhaal van Li Shuwen

Dit is het onderdeel 33 van de Walkthrough van Fate/Extella: The Umbral Star, genaamd: De Secundaire verhaal van Li Shuwen. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De Secundaire verhaal van Gawain

Druk tweemaal om de video nummer 34 van de Walkthrough van Fate/Extella: The Umbral Star te bekijken, getiteld: De Secundaire verhaal van Gawain. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De Secundaire verhaal van de Naamloze

Hier is de video De Secundaire verhaal van de Naamloze, nummer 35 van de Gids van Fate/Extella: The Umbral Star. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De Secundaire verhaal van Medusa

Dit is het onderdeel 36 van de Walkthrough van Fate/Extella: The Umbral Star, genaamd: De Secundaire verhaal van Medusa. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De Secundaire verhaal van Lu Bu

Druk tweemaal om de video nummer 37 van de Walkthrough van Fate/Extella: The Umbral Star te bekijken, getiteld: De Secundaire verhaal van Lu Bu. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De Secundaire verhaal van Karna

Hier is de video De Secundaire verhaal van Karna, nummer 38 van de Gids van Fate/Extella: The Umbral Star. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De Secundaire verhaal van jeanne d ' Arc

Dit is het onderdeel 39 van de Walkthrough van Fate/Extella: The Umbral Star, genaamd: De Secundaire verhaal van jeanne d ' Arc. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De Secundaire verhaal van Iskandar

Druk tweemaal om de video nummer 40 van de Walkthrough van Fate/Extella: The Umbral Star te bekijken, getiteld: De Secundaire verhaal van Iskandar. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De Secundaire verhaal van Gilgamesj

Hier is de video De Secundaire verhaal van Gilgamesj, nummer 41 van de Gids van Fate/Extella: The Umbral Star. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De Secundaire verhaal van Elizabeth Bathory

Dit is het onderdeel 42 van de Walkthrough van Fate/Extella: The Umbral Star, genaamd: De Secundaire verhaal van Elizabeth Bathory. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De Secundaire verhaal van Archimedes

Druk tweemaal om de video nummer 43 van de Walkthrough van Fate/Extella: The Umbral Star te bekijken, getiteld: De Secundaire verhaal van Archimedes. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Alle Spoken Edele en Manoeuvres Extella

Hier is de video Alle Spoken Edele en Manoeuvres Extella, nummer 44 van de Gids van Fate/Extella: The Umbral Star. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!
Cherri Andrea640360