Walkthrough van The Long Dark voor PC / PS4

Hieronder vind je alle walkthroughs van het spel The Long Dark voor PC / PS4 evenals een gids, verzamelobjecten en geheimen.
The Long Dark: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina toont de complete walkthrough en gids voor The Long Dark.

De gids is mogelijks niet uitputtend! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen graag je rapporteringen toevoegen aan datgene dat al bestaat.

Dit spel is uitgekomen op 22/08/2014 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop The Long Dark is gepubliceerd.

We hebben ook de trucs van The Long Dark beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van The Long Dark zal je codes en ontgrendelaars vinden om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aankomen.

Als je echt veel trucs wilt voor is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar op een andere pagina op deze site waarmee je, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, veel trucs kunt ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je onderaan, altijd op de toegewijde pagina.

Op de pagina gewijd aan de trucs van dit spel kun je de lijst met te bereiken doelen voor de bijbehorende consoles lezen, samen met een kleine uitleg over hoe je ze kunt bereiken.

Nu gaan we over om u de walkthrough te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Mogelijks moet je meerdere video's openen om alles te kunnen zien.

Deel 1

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van The Long Dark, genaamd: Deel 1. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 2

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van The Long Dark te bekijken, getiteld: Deel 2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 3

Hier is de video Deel 3, nummer 2 van de Gids van The Long Dark. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 4

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van The Long Dark, genaamd: Deel 4. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 5

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van The Long Dark te bekijken, getiteld: Deel 5. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 6

Hier is de video Deel 6, nummer 5 van de Gids van The Long Dark. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 7

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van The Long Dark, genaamd: Deel 7. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 8

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van The Long Dark te bekijken, getiteld: Deel 8. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 9

Hier is de video Deel 9, nummer 8 van de Gids van The Long Dark. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 10

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van The Long Dark, genaamd: Deel 10. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 11

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van The Long Dark te bekijken, getiteld: Deel 11. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 12

Hier is de video Deel 12, nummer 11 van de Gids van The Long Dark. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 13

Dit is het onderdeel 12 van de Walkthrough van The Long Dark, genaamd: Deel 13. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360