Hellblade: Senua's Sacrifice: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Hellblade: Senua's Sacrifice (PC / PS4 / XBOX ONE)

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina toont de complete walkthrough en gids voor Hellblade: Senua's Sacrifice.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Van de makers van Heavenly Sword, Enslaved: Odyssey to the West en DmC: Devil May Cry, komt de brutale reis van een krijger in de mythe en waanzin. Stel in het tijdperk van de vikingen, de game vertelt het verhaal van een verontruste krijger, die begint aan een missie, een visionair in de hel viking te redden van de ziel van zijn verloren liefde. Gemaakt in samenwerking met neurologen, Hellblade: Senua's Offer zal u toelaten om in de woede en de melancholie van de verbrijzelde geest van Senua.

We hebben materiaal geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / XBOX ONE, de datum waarop Hellblade: Senua's Sacrifice werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Deel 1: Proloog

Deel 2: Baas Gevecht - Surt

Deel 3: Bewijs van Odin

Deel 4: Het Beest, De Donkere

Deel 5: Het Laatste Gevecht

Deel 6: het Einde van het Spel

Cherri Andrea640360