Walkthrough van Destiny 2 voor PC / PS5 / PS4 / XBOX ONE

Complete walkthrough en vele andere geheimen en de gids op deze pagina gewijd aan Destiny 2 voor PC / PS5 / PS4 / XBOX ONE.
Destiny 2: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van Destiny 2. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

Als u op de hoogte bent van nieuwe geheimen en u kan deze handleiding verbeteren, zullen we blij zijn om de details te kennen. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal ook andere gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids.

We hebben materiaal geldig voor PC / PS5 / PS4 / XBOX ONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS5 / PS4 / XBOX ONE, de datum waarop Destiny 2 werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

In de volgende truccen pagina van Destiny 2 je zult de trucs en codes kunnen zien die we voor deze game hebben verzameld. Dankzij hen kun je elke moeilijkheid overwinnen, zelfs als je een beetje vals speelt.

Op de truccenpagina vind je ook de lijst van de doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Proloog

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Destiny 2, genaamd: Proloog. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Missies op de Planeet Titan

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Destiny 2 te bekijken, getiteld: Missies op de Planeet Titan. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Missies op de Planeet Nessus

Hier is de video Missies op de Planeet Nessus, nummer 2 van de Gids van Destiny 2. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Missies op de Planeet ik

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Destiny 2, genaamd: Missies op de Planeet ik. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De eindbaas en het Einde van het Spel

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Destiny 2 te bekijken, getiteld: De eindbaas en het Einde van het Spel. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!
Cherri Andrea640360