Destiny 2: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Destiny 2 (PC / PS5 / PS4 / XBOX ONE)

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van Destiny 2. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

Inleiding en Verhaal van het Spel

De Cabal viel de Stad, waardoor de voorhoede van de burgerlijke en verstoken van defensie. De Wachters komen weer de Toren, samen met de Stad. Het vervolg aan het Lot moeten leren meer over de geschiedenis van de Onbekende Exo, en Mara Sov, het belangrijkste punt van het spel zou de nederlaag van de Cabal tijdens een inval gewijd.

We hebben materiaal geldig voor PC / PS5 / PS4 / XBOX ONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS5 / PS4 / XBOX ONE, de datum waarop Destiny 2 werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

In de volgende truccen pagina van Destiny 2 je zult de trucs en codes kunnen zien die we voor deze game hebben verzameld. Dankzij hen kun je elke moeilijkheid overwinnen, zelfs als je een beetje vals speelt.

Op de truccenpagina vind je ook de lijst van de doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Proloog

Missies op de Planeet Titan

Missies op de Planeet Nessus

Missies op de Planeet ik

De eindbaas en het Einde van het Spel

Cherri Andrea640360