Walkthrough van Life is Strange: Before the Storm voor PC / PS4 / XBOX ONE

De complete walkthrough en gids van Life is Strange: Before the Storm voor PC / PS4 / XBOX ONE die in omloop is!
Life is Strange: Before the Storm: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site dat verband houdt met de walkthrough en geheimen van Life is Strange: Before the Storm. De complete gerelateerde gids voor dit spel staat op deze pagina.=

Als u denkt dat u iets heeft dat u aan het artikel wilt toevoegen, stel dan gerust voor om contact op te nemen en we zullen graag alles hier in dit artikel publiceren.

Life is Strange: Before the Storm is gepubliceerd op 31/07/2017 voor PC / PS4 / XBOX ONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

Bovenop de walkthrough kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Kom binnen op de pagina van de trucs en codes van Life is Strange: Before the Storm en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

We hebben bovendien ook de lijst met de Achievements voor je verzameld, beschikbaar op de truccen-pagina van dit spel, met daarbij een kleine vertaalde uitleg over hoe je ze kunt bekomen.

Nu gaan we over om u de walkthrough te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Mogelijks moet je meerdere video's openen om alles te kunnen zien.

Aflevering 1 - Wake-Up - Complete

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Life is Strange: Before the Storm, genaamd: Aflevering 1 - Wake-Up - Complete. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Aflevering 2 - De Nieuwe Wereld - Compleet

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Life is Strange: Before the Storm te bekijken, getiteld: Aflevering 2 - De Nieuwe Wereld - Compleet. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Aflevering 3 - De Hel Leeg - Vol

Hier is de video Aflevering 3 - De Hel Leeg - Vol, nummer 2 van de Gids van Life is Strange: Before the Storm. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Aflevering 4 - Good-Bye - Full

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Life is Strange: Before the Storm, genaamd: Aflevering 4 - Good-Bye - Full. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360