Ys VIII: Lacrimosa of Dana: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Ys VIII: Lacrimosa of Dana (PC / PS4 / PSVITA)

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren u het artikel dat gaat over de complete gids en de walkthrough van Ys VIII: Lacrimosa of Dana. We hopen dat je het nuttig vindt en dat je het einde van het spel kunt bereiken.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Ys is terug met een nieuw avontuur voor de eerste keer in 8 jaar! Adol wekt de schipbreukelingen en het komt vast te zitten op een vervloekt eiland. Er zijn hij en de andere schipbreukelingen passagiers dat hij gered vorm van een dorp om de uitdaging van de beesten angstaanjagende en spookachtige ruïnes op afgelegen eilanden.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC / PS4 / PSVITA. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / PSVITA of sinds het spel is uitgebracht.

Niet alleen de walkthrough! We kunnen je ook de trucs en codes laten zien van Ys VIII: Lacrimosa of Dana. In de juiste pagina van de trucs van dit spel staan ​​paragrafen over hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, naast de lijst met Achievements en hoe je ze kunt verkrijgen.

Bovendien kunnen we je ook de Trainer voor dit spel aanbieden. Op een aparte pagina kun je de Trainer krijgen van , waarmee je nieuwe trucs kunt verkrijgen die anders niet zouden kunnen worden gecreëerd.

Ook beschikbaar op de truccenpagina is de lijst met Achievements van dit spel met een aanwijzing over hoe je ze kunt ontgrendelen.

De inleiding is voorbij. Hier is de walkthrough voor dit spel, verdeeld in één of meer video's die van YouTube komen.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6

Deel 7

Deel 8

Deel 9

Deel 10

Deel 11

Deel 12

Deel 13

Deel 14

Deel 15

Deel 16

Deel 17

Deel 18

Deel 19

Deel 20

Deel 21

Deel 22

Deel 23

Deel 24

Deel 25

Deel 27

Deel 28

Deel 29

Cherri Andrea640360