Mary Skelter: Nightmares: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Mary Skelter: Nightmares (PC / PSVITA)

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van Mary Skelter: Nightmares. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

Inleiding en Verhaal van het Spel

De Gevangenis plotseling verscheen een aantal jaren geleden, het zinken van de stad diep in de grond. Deze levende gevangenis ondoordringbare om te 666 meter onder de oppervlakte, de macht over de schepselen verontrustende gesprekken Merken. In de gevangenis was er een jongen genaamd Jack - die leefde een leven van lijden, die gemarteld worden dag na dag...

De walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PSVITA. We werken de lijst met consoles elke keer bij als er een nieuwe aan de lijst wordt toegevoegd.

Bovenop de walkthrough kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Kom binnen op de pagina van de trucs en codes van Mary Skelter: Nightmares en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

Een lawine van trucs voor jou dankzij de trainer van , te downloaden op de juiste pagina! Een Trainer is een programma waarmee je het spel op een veilige manier kunt aanpassen door trucs toe te voegen die voorheen niet bestonden. Je vind alle aanwijzingen over hoe je naar de pagina moet gaan, verder onderaan!

Op de truccenpagina vind je ook de lijst van de doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Inleiding

Proloog: Welkom in de Gevangenis

Gratis 1/2

Gratis 2/2

De straten van de Stad

Deel 6

Deel 7

De Baas van het Tweede Hoofdstuk van het Spel

Deel 9

Deel 10

Deel 11

De Baas van het Derde Hoofdstuk van het Spel

Het Laatste Hoofdstuk

Cherri Andrea640360