Walkthrough van Raiders of the Broken Planet voor PC / PS4 / XBOX ONE

Walkthrough en gids van Raiders of the Broken Planet tot PC / PS4 / XBOX ONE waaronder Onbeperkte munitie en Geen Reload.
Raiders of the Broken Planet: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina toont de complete walkthrough en gids voor Raiders of the Broken Planet.

Als je nog iets anders hebt gevonden om toe te voegen in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om toevoegingen te kunnen integreren met ons materiaal en het zo voor iedereen beschikbaar te maken.

We hebben materiaal geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / XBOX ONE, de datum waarop Raiders of the Broken Planet werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

In de volgende truccen pagina van Raiders of the Broken Planet je zult de trucs en codes kunnen zien die we voor deze game hebben verzameld. Dankzij hen kun je elke moeilijkheid overwinnen, zelfs als je een beetje vals speelt.

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar op een speciale pagina! Een trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kan ontgrendelen.'

We hebben bovendien ook de lijst met de Achievements voor je verzameld, beschikbaar op de truccen-pagina van dit spel, met daarbij een kleine vertaalde uitleg over hoe je ze kunt bekomen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Proloog: Het Eerste Gevecht

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Raiders of the Broken Planet, genaamd: Proloog: Het Eerste Gevecht. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Proloog: Hangen aan een Draad

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Raiders of the Broken Planet te bekijken, getiteld: Proloog: Hangen aan een Draad. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Mythe Alien: Verward

Hier is de video Mythe Alien: Verward, nummer 2 van de Gids van Raiders of the Broken Planet. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Mythe Aliento: de adem van de Hoop

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Raiders of the Broken Planet, genaamd: Mythe Aliento: de adem van de Hoop. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360