Walkthrough van Vaporum voor PC

Walkthrough en gids van Vaporum tot PC waaronder Geen Kosten voor het Inschakelen of Aanvallen en Een schot Doodt.
Vaporum: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u de complete gids te tonen die we hebben samengesteld voor Vaporum!

Als u ideeën heeft om deze gids te verbeteren, neem dan gerust contact met ons op. We zullen verheugd zijn om uw materiaal in dit artikel plaatsen met een dankvermelding.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds het spel is uitgebracht.

In de volgende truccen pagina van Vaporum je zult de trucs en codes kunnen zien die we voor deze game hebben verzameld. Dankzij hen kun je elke moeilijkheid overwinnen, zelfs als je een beetje vals speelt.

heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je naar de gerelateerde pagina van de Trainer gaat, je downloadt hem en voert hem uit terwijl je speelt, zal het je toelaten nieuwe functies te krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

Op de pagina gewijd aan de trucs van dit spel kun je de lijst met te bereiken doelen voor de bijbehorende consoles lezen, samen met een kleine uitleg over hoe je ze kunt bereiken.

Nu gaan we over om u de walkthrough te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Mogelijks moet je meerdere video's openen om alles te kunnen zien.

Deel 1 - In Het Monster

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Vaporum, genaamd: Deel 1 - In Het Monster. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 2 - Water-Plant

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Vaporum te bekijken, getiteld: Deel 2 - Water-Plant. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 3 - Het Spookhuis

Hier is de video Deel 3 - Het Spookhuis, nummer 2 van de Gids van Vaporum. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 4 - De Boekverkoper

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Vaporum, genaamd: Deel 4 - De Boekverkoper. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 5 - het Raadsel van Boeken

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Vaporum te bekijken, getiteld: Deel 5 - het Raadsel van Boeken. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 6 - het Raadsel van Ijzer

Hier is de video Deel 6 - het Raadsel van Ijzer, nummer 5 van de Gids van Vaporum. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 7 - het Kookpunt van

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Vaporum, genaamd: Deel 7 - het Kookpunt van. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 8 - het Raadsel van Ijzer 2

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Vaporum te bekijken, getiteld: Deel 8 - het Raadsel van Ijzer 2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 9 - Kleine Object Eng

Hier is de video Deel 9 - Kleine Object Eng, nummer 8 van de Gids van Vaporum. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!
Cherri Andrea640360