Battle Chasers: Nightwar: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Battle Chasers: Nightwar (PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

Welkom bij het artikel op deze site dat verband houdt met de walkthrough en geheimen van Battle Chasers: Nightwar. De complete gerelateerde gids voor dit spel staat op deze pagina.=

Inleiding en Verhaal van het Spel

Battle Chasers: Nightwar is een RPG geïnspireerd door de grote titels van dit genre, en het gelijknamige stripboek van de aanbidding van de jaren '90. U verkennen kerkers rijk in de vallen, aangepakt turn-based gevechten in het klassieke RPG en het vinden van een geschiedenis van de ingewikkelde en sterk gekoppeld aan de wereld van het spel.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH of sinds het spel is uitgebracht.

Voor Battle Chasers: Nightwar hebben we ook de trucs van het spel. Je vindt een verzameling van codes en ontgrendelaars waarmee je elk obstakel kan overwinnen op de pagina van de trucs van Battle Chasers: Nightwar.

Bovendien kunnen we je ook de Trainer voor dit spel aanbieden. Op een aparte pagina kun je de Trainer krijgen van , waarmee je nieuwe trucs kunt verkrijgen die anders niet zouden kunnen worden gecreëerd.

Ook beschikbaar op de truccenpagina is de lijst met Achievements van dit spel met een aanwijzing over hoe je ze kunt ontgrendelen.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6

Deel 7

Deel 8

Deel 9

Deel 10

Deel 11

Deel 12

Deel 13

Deel 14

Deel 15

Deel 16

Deel 17

Deel 18

Cherri Andrea640360