Mushroom Wars 2: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Mushroom Wars 2 (PC)

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren u het artikel dat gaat over de complete gids en de walkthrough van Mushroom Wars 2. We hopen dat je het nuttig vindt en dat je het einde van het spel kunt bereiken.

Inleiding en Verhaal van het Spel

In Mushroom Wars 2, de stam van schimmels is het gezicht van gevechten vol actie en strategie in real time. Het dragen van de schoenen van Commandant van de Champignons, zonder angst, kies een held om te leiden van uw leger, de controle van het slagveld in de multiplayer of in één campagne.

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor Mushroom Wars 2 vanaf 6/0-1/2017, voor de consoles PC. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

Voor Mushroom Wars 2 hebben we ook de trucs van het spel. Je vindt een verzameling van codes en ontgrendelaars waarmee je elk obstakel kan overwinnen op de pagina van de trucs van Mushroom Wars 2.

Op de truccenpagina vind je ook de lijst van de doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Missie 9

Missie 10

Missie 11

Missie 12

Missie 13

Missie 15

Missie 14

Missie 16

Boss 1

Missie 17

Missie 18

Missie 19 - Deel 1

Missie 19 - Deel 2

Missie 20

Missie 21

Missie 23

Missie 24

Missie 25

Cherri Andrea640360