Mario & Luigi Superstar Saga + Bowser's Minions: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Mario & Luigi Superstar Saga + Bowser's Minions (3DS)

We zijn verheugd u de complete gids te tonen die we hebben samengesteld voor Mario & Luigi Superstar Saga + Bowser's Minions!

Inleiding en Verhaal van het Spel

De eerste wedstrijd van de serie van Mario & Luigi is terug met een geheel nieuwe look! Gewaagd in het Rijk van de Schade aan het herstellen van de stem van princess Peach in Mario & Luigi: Superstar Saga + de Handlangers van Bowser, een hilarische role-playing game alleen voor de console familie, de Nintendo 3DS. In dit klassieke, Mario en Luigi moet uit het Mushroom Kingdom te ontdekken een nieuwe wereld vol geheimen en verrassingen. Controle van zowel de broers, en maakt gebruik van de oorspronkelijke Actie Broers om obstakels te overwinnen en komen als winnaars uit de leuke gevechten tegen gekke vijanden! Timing is alles in deze gevechten die zal uw reflexen test. Merkt vijandelijke aanvallen, en neem goed de tijd om te leveren effectieve counter-aanvallen!

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor Mario & Luigi Superstar Saga + Bowser's Minions vanaf 06/10/2017, voor de consoles 3DS. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6

Deel 7

Deel 8

Deel 9

Deel 10

Deel 11

Deel 12

Deel 13

Deel 14

Deel 15

Deel 16

Cherri Andrea640360